Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

ΓΙΟΥΝΚΕΡ - ''ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ'' - ΣΟΥΛΤΣ - ''ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΛΥΣΗ ΑΠΟΨΕ''...


Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα - «Τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αθήνα είναι πιθανό να καταλήξουν σε αποτελέσματα που δεν ταιριάζουν με την ιστορία που έχει γραφτεί μέχρι σήμερα» είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν - Σούλτς

: Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ιστορικό Δυσπιστία υπάρχει στις Βρυξέλλες καθώς δεν διαφαίνεται να συγκλίνουν οι απόψεις και να βρίσκεται λύση, αφού και το αποψινό έκτακτο Eurogroup που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή τη λήξη του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας, διεκόπη για να συνεχιστεί αύριο. 

 «Τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αθήνα είναι πιθανό να καταλήξουν σε αποτελέσματα που δεν ταιριάζουν με την ιστορία που έχει γραφτεί μέχρι σήμερα» είπε με μυστηριώδες ύφος και σχεδόν απόκοσμος ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στη διάρκεια εκδήλωση της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών στις Βρυξέλλες. 

 Λίγες ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας της πληρωμής της δόσης στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, οι συζητήσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη, ενώ η ελπίδα για μια συμφωνία έχει φτάσει στο έσχατο σημείο. «Σημαντικά γεγονότα, για τα οποία δεν είστε προετοιμασμένοι, πρόκειται να συμβούν για την Αθήνα» σημείωσε με αινιγματικό ύφος ο κ. Γιούνκερ. 

 «Αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι ιστορικά. Ελπίζω σε μία λύση απόψε» υπογράμμισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. «Ελπίζουμε σε μία θετική έκπληξη απόψε στο Eurogroup» είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

 Επιπλέον σημείωσε πως είναι εξαιρετικά σημαντικές οι διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Αθήνα, ενώ εξαπέλυσε κριτική στους δημοσιογράφους που θέλησαν να παραφράσουν όσα δήλωσε χθες, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ - http://www.protothema.gr/